DiA SUmBer INspIraSi Aku.......


Khamis, 15 Disember 2011

saje2 nak test.........


hahahahaha...aku yang dh xde keje.......

Isnin, 12 Disember 2011

salammmm.............................
dh lame kan x mengup"date" belog ni........al maklumlah.......aku ni kan "hot mum's"..........WeeeeKKKK!!!!(sila muntah ijau)bukan ape...sejak 2 menjak ni memang jadual amatla padat...jgn kate nk meng "up date" bende ni...nk korek idung pun x sempat.....hahahahah....
mak ni nak,main netball la,house wife la.......ni plk tengah sebok mengemeh......(nk kepochi sebenanye nk bgtau dh dok umh baru....)
DAN the BIG problema is my lappy CRACK......waaaaaaaaaaaaaa....so utk membaikinye perlukan mase yg agak lame ye anak2....(ayat supaye Pak Rafi belikan yg baru.....)dh 6 taun dh...WAJIB tukar...ni pon aku tumpang komp.opis......(shhhhhh........bos tadak...so bleyla curik2 mase ckit....)maklumla i juga seorang pekerja yg berkaliber......(sila muntah ijau lagi)Pak Rafi.......x kesian ke tngk i ni.....???
so buat mase ni aishluveaqish tepakse menyepikan diri sekejap sementare nk menye"telkan" tugas2 sebagai seorang hot mama n isteri pak Rafi.....nanti bile semenye dh bereh aku akan kembali semula menyeloteh kt cni.......ok jgn notty2...jgn cedey2.....jgn majuk......n......
JANGANNN!!!!!!----

                                                                        -
                                                                        -
                                                                        -
                                                                        -
                                                                        -
                                                                        -
                                                                        -
                                                                        -
                                                                        -
                                                                        -

                                             GADUH-GADUH...........................